Body piercing Cazzoo piercer piercinger

Body piercing Cazzoo piercer piercinger

Body piercing Cazzoo piercer piercinger. Piercing en form for kropsforandringer, er den praksis, punktere eller skære en del af det menneskelige legeme. Skaber en åbning hvor smykker kan være slidte. Ordet piercing kan henvise til den handling eller praksis for piercing. Eller at en åbning i kroppen skabt af denne handling eller praksis.

Mens historien om piercing er skjult af en mangel på videnskabelig reference og populære misinformation. Rigelig beviser til at dokumentere, at det har været praktiseret. I forskellige former af begge køn siden oldtiden i hele verden.

Lip piercing og piercing er blevet særligt udbredt, og er godt repræsenteret i historiske optegnelser og blandt gravgaver. De ældste mumificerede rester nogensinde opdaget var sportslig øreringe. Der attesterer, at eksistensen af praksis mere end 5.000 år siden. Næse piercing er dokumenteret så langt tilbage som 1500 fvt. Piercinger af disse typer er blevet dokumenteret på verdensplan. Mens læbe og tunge piercinger historisk blev fundet i afrikanske og amerikanske tribal kulturer.

Nipple og kønsorganer piercing er også blevet praktiseret af forskellige kulturer, med brystvorte piercing går mindst tilbage til det antikke Rom. Mens genital piercing er beskrevet i det gamle Indien ca. 320 til 550 CE historie navle piercing er mindre klar. Denne praksis med piercing er op og ned i den vestlige kultur, men det har oplevet en stigning på popularitet. Siden Anden Verdenskrig, med andre steder end i ørerne vinder subkulturelle popularitet i 70’erne og breder sig til mainstream i 1990’erne.

Årsagerne til piercing eller ej piercing er varierede. Nogle mennesker punkteres af religiøse eller åndelige årsager, mens andre Pierce til selvudfoldelse, for æstetisk værdi, for seksuel nydelse, for at opfylde deres kultur eller at gøre oprør mod det. Nogle former for piercing forbliver kontroversielle, især når de anvendes til unge.

Displayet eller placering af piercinger er blevet begrænset af skoler, arbejdsgivere og religiøse grupper. På trods af kontroversen, har nogle mennesker praktiseret ekstreme former for piercing, med Guinness skænker World Records på personer med hundreder og endda tusinder af permanente og midlertidige piercinger. Contemporary piercing praksis lægge vægt på anvendelse af sikre krop piercing materialer, ofte udnytter specialiserede værktøjer udviklet til formålet.

Body piercing Cazzoo piercer piercinger

Body piercings er en invasiv procedure med nogle risici, herunder allergisk reaktion, infektion, overdreven ardannelse og uventede fysiske skader. Men sådanne forholdsregler som sundhedsmæssige piercing procedurer og omhyggelig efterbehandling fremhæves at minimere sandsynligheden for at støde på alvorlige problemer.

Den helbredende tid, der kræves for en piercing kan variere meget alt efter, placering. Fra så lidt som en måned for nogle genital piercinger til så meget som to hele år for navlen. Body pynt er først for nylig blevet genstand for seriøs videnskabelig forskning af arkæologer, der har været hæmmet i at studere piercing ved en sparsity af primære kilder.

Tidlige optegnelser sjældent diskuteret brugen af piercinger eller deres betydning, og mens smykker er almindelig blandt gravgods. Gør forværring af kødet, at det engang prydede det vanskeligt at vurdere, hvordan de smykker kan have været brugt.

piercing også, har den moderne rekord blevet infiltreret med det 20. århundredes opfindelser af piercing entusiast Doug Malloy. I 1960’erne og 1970’erne, Malloy markedsføres moderne piercing ved at give det patina af historien. Hans pjece Body & Genital Piercing i Kort medtaget sådanne almindeligt gengivet røverhistorier som den forestilling, at Prince Albert opfandt piercing, der deler hans navn med henblik på at tæmme udseendet af hans store penis i stramme bukser og at Roman centurioner knyttet deres kapper på brystvorten piercinger. Nogle af Malloy’tain’t myter er genoptrykt som en kendsgerning i senere offentliggjorte historie piercing.

Bodypiercing Cazzoo piercer piercinger

Cazzoo Piercing smykker

error: Content is protected !!