Cazzoo-piercing info

Sternum piercinger kavalergangspiercinger

Sternum piercinger kavalergangspiercinger

Definition: Sternum piercinger, også kaldet kavalergangspiercinger på grund af deres placering, er en overflade piercing.

Din sternum (eller brystben) er den lange, flade knogle ned i midten af din torso, der sluttes til din brystkasse og beskytter dine vitale organer.

En sternum piercing, er mere specifik i placering, hvilket er hvorfor det også kaldes en kavalergangspiercing.

Det er et lodret piercing ret mellem brysterne, over den øverste del af brystbenet, som kaldes manubrium, eller pre-sternum.

Indrømmet, også en fyr kunne få denne piercing, men for at være ærlig så ligger attraktion i at bringe opmærksomhed til den kvindelige kavalergang.

Et fladt bryst ville ikke fremvise denne piercing den måde, det var hensigten. Fordi der ville være for meget tom plads på begge sider af den, og det ville ligne en flydende piercing på dit bryst.

Sternum piercinger
Sternum piercinger

Så attraktiv, som det kan være, er dette en høj risiko piercing, hvad afstødningsrater angår.

Det skal pierces af en person, der er højt uddannede i at lave surface piercinger, og det er vigtigt, at det korrekte smykker anvendes.

En fleksibel stav eller surfacestav er dine bedste muligheder, og titanium synes at være den mest “implantat venlige” metal, hvis du får en surfacestav.

Efter dette, vil den måde du bevæger dig, hvordan du sover, og hvordan du behandler din piercing. Spiller en stor rolle i hvor god en chance din piercing har for at hele uden problemer.

Men selv hvis du gør alting rigtigt, er der en god chance for, at din sternum piercing vil være midlertidig.

Hvis du vil have det til en særlig begivenhed, skal det gøres omkring en uge før arrangementet – just in case.

Sternum piercinger kavalergangspiercinger

 

Related posts

error: Content is protected !!