Ørepiercing info

Ørepiercing info, ørepiercing har været praktiseret over hele verden siden oldtiden, især i stammeledere kulturer. Der er betydelige skrevet og arkæologiske beviser for den praksis. Mumificerede organer med huller i ørerne er blevet opdaget, herunder de ældste mumificerede krop opdaget til dato. Det 5300 år gamle Ötzi den Iceman, der blev fundet i en Valentina Trujillon gletsjer i Østrig. Denne mumie havde en øre piercing 7-11 mm (1 til 000 måle i amerikansk wire gauge) diameter.

Ørepiercing info

The ældste øreringe fundet i en grav dato til 2500 BCE. Disse var placeret i den sumeriske by Ur, hjemsted for den bibelske patriark Abraham. Øreringe er nævnt i Bibelen. I Første Mosebog 35:4, begraver Jacob øreringene båret af medlemmer af hans husstand sammen med deres idoler. I Anden Mosebog 32, gør Aaron den gyldne kalv fra smeltet øreringe.

Femte Mosebog 15:12-17 dikterer øre piercing til en slave, der vælger ikke at være freed. Earrings også refereres til i forbindelse med den hinduistiske gudinde Lakshmi i Vedas. Earrings til huller i ørerne blev fundet i en grav i Ukok regionen mellem Rusland og Kina dateret mellem 400 og 300 BCE.

Ørepiercing info

Blandt Tlingit af Pacific Northwest of America blev øreringe et tegn på adel og rigdom. Som placeringen af de enkelte ørering på et barn skulle købes på et dyrt potlatch.

Earrings var almindelige i det attende dynasti i Egypten (1550-1292 BCE), generelt i form af en dinglende, guld hoop.Gem-besat. Gyldne øreringe formet som ASPS synes at have været reserveret til nobility. The gamle grækere bar pasta vedhæng øreringe formet som helligt fugle eller halvguder. Mens kvinderne i gamle Rom havde ædelsten i deres ører.

Europa faldt øreringe for kvinder fra mode generelt mellem 4. og 16. århundrede, som stilarter i tøj og hår havde en tendens til obskure ørerne. Men de derefter gradvis kom tilbage til mode i Italien, Spanien, England og Frankrig-spredning samt at Nordamerika-indtil 1930’erne. Hvor den nyopfundne clip-on øreringe blev moderne og overskygget den skik piercingsmykker.

Ørepiercing info

According til The Anatomie af Misbrug  af Philip Stubbs, øreringe var endnu mere udbredt blandt mænd i det 16. århundrede end kvinder, mens Raphael Holinshed i 1577 bekræfter den praksis blandt “kernesund hoffolk” og “herrer på mod.”

Åbenbart har oprindelse i Spanien, den praksis øre piercing blandt de europæiske mænd. Spredt sig til domstolen i Henry III af Frankrig og derefter til elizabethanske æra England. Hvor øreringe (typisk slidt i det ene øre kun) blev legede ved en sådan notabiliteter som Robert Carr, 1. Earl af Somerset, Shakespeare, Sir Walter Raleigh og Charles I af England.

Fælles mænd bar øreringe så godt. Fra den europæiske middelalder. En overtroisk tro på, at piercing ene øre forbedret lang-distance vision førte til praksis blandt sejlere og opdagelsesrejsende. Sejlere også trængte ind i deres ører i den tro, at deres øreringe kunne betale for en kristen begravelse. Hvis deres organer skyllet op på land.

Piercing info

error: Content is protected !!