bule ved piercing piercinger info

Piercing info bule ved piercing

Bule ved piercing, hvis man på et eller andet tidspunkt har oplevet en bule ved sin piercing, f.eks. enten foran eller bagpå øret eller ved en navlepiercing, så kan du have gavn af at læse dette indslag. Her vil vi fortælle lidt om dette problem og hvordan man nemt løser det.
Du kan være helt rolig… bulen skal nok gå væk igen, spørgsmålet er tid og hvilken metode der virker for dig. Sørg for at smykket du har i, har den rette størrelse. Tag endelig ikke smykket ud og lad hullet gro sammen. Det løser ikke problemet

Har man f.eks. får lavet en helix-piercing, enten skudt i eller piercet i, kan der godt komme en lille bule enten foran eller bagpå, hvilket er forholdsvis normalt og mange oplevet det. Denne lomme kan også komme ved en daith piercing, og er helt normal.  Den vil typisk komme ved det øverste hul, da det er det hul der er sværeste at rengøre. Lommen indeholder urenheder og bakterier.
Gør man ikke noget, vil den blive siddende der og gøre ondt og være grim at se på.

Disse små lommer eller buler, kan opstå uanset på hvilken måde, hvilket er lavet og uanset hvilket smykke du har i. Bulerne er små lommer med urenheder, som vil gå væk, hvis man gør en indsats for at få den væk.
Det er ganske normal at man oplever det, og det kan komme når som helst, Også på allerede helede huller. Hvis der kommer en lille rift i huden omkring hullet, kan der dannes en lomme hvor det sætter sig urenheder.

Hvilken metode virker bedst bule ved piercing

Hvilken metode virker bedst, er individuelt. Men det er klart vores erfaring at saltvand er det der virker bedst. Hvorfor bruge mange penge på diverse sprays eller dyrkøbte produkter, når man sikkert allerede har de 2 ingredienser man skal bruge. Saltvand laves selv, ved at koge en drikkeglas med vand, deri kommes en knivspids havsalt, og lad så salten opløses og derefter afkøles. Det anbefales at lave nyt saltvand hver dag. Som alternativ, kan der bruges saltvands-ampuller.

Rens med saltvand.
Gerne gennemvæde en vatrondel og klemme saltvandet ud over det område der er ramt. Lad saltet gøre sit. Endelig ikke tørre det af, men lad det sidde og tørre ind. Gentag 2-3 gange daglig og du vil hurtigt se en forskel. Dette skal måske gøres i 2-3 uger, før bulen er helt væk, men den skal nok gå væk.

Man kan prikke et lille hul i bulen, for at speede processen op, men det kan også lade sig gøre bare at bruge saltvandet.

Kamillethe med salt.
Kamillethe beroligere huden, og er den irriteret af bulen, kan denne metode måske være det der virker for dig. Lav dig en kop kamillethe og tilsæt lidt havsalt…. Ingen sukker!! Bad bulen med en vatrondel, når theen er afkølet.
2-3 gange daglig i et par uger, skulle udtørre bulen.

Er der ingen af ovennævnte metoder der virker på dig, kan der kombineres med antibiotika creme i få dage.

Kom ind til os, for at høre mere om denne mulighed.

Bule ved piercing piercing bumps

error: Content is protected !!