Daith piercing mod migræne og smerter

Daith piercing mod migræne og smerter

Der har været meget omtale af Daith-piercinger, den såkaldte ” migræne-piercing ”
Den er ikke kun effektiv mod migræne. Heldigvis sidder en Daith på et trykpunkt som akupunktører bruger til smertelindring.  Så derfor kan piercingen lindre på hovedpine, migræne og andre smerter. De fleste der får den lavet, er dog primært plaget af migræne.

Til alle jer der endnu ikke har taget springet, så laver vi dem hverdag til 350kr pr stk hos cazzoo aalborg
Piercingen på billedet er efter smykkeskift

"<yoastmark

daith piercing migræne

Når man går til en piercer og beder om en Daith, vil pierceren placerer den iht anatomien i øret og den korrekte placering rammer så dette trykpunkt som lindre smerter. Dermed ikke sagt at den afhjælper alle, for det gør den ikke, men det er dog en forsøg værd. da den har hjulpen rigtig mange.

Om man skal vælge begge øre eller blot det ene, er der delte meninger om. Trykpunktet sidder i begge øre. De fleste vælger dog den side, hvor deres smerter er mest udbredt, eller mest stammer fra. Vi anbefaler et øre ad gangen, af den simple grund, at skulle én være nok til at fjerne alle smerter
hvorfor så få 2. Hvis der stadig er lidt smerter tilbage , kan man derefter sagtens få en mere lavet.

Man skal være forberedt på en lang helingsporces, da den er udsat for lidt af hvert. Dels sæbe i forbindelse med hårvask og om natten,  hvor man ligger på øret. Sørg for IKKE at bruge hårlak eller andre produkter i håret som voks og lign. Hvis du ikke kan undvære det, skal du vaske håret inden du går i seng.
Hvad der er i håret og ansigtet, når du går i seng, vil også være på dit hovedpudebetræk, og der ligger dit øre på. Så derfor sørg for at være ” ren ”  når du går i seng.

Kontakt med havvand, svømmehal eller poolvand må vi på det kraftigste fraråde, de første 4 uger, pga bakterier.
Den kan være lidt svært at holde ren. Pga placeringen er det ikke nemt at se om den er helt rengjort. Det bedste vil være, om man har en der kan rense den for sig. Eller det kan lade sig gøre, med 2 spejle. Stå med øret ind til spejl 1( evt stort spejl på en væg ) og hold spejl 2 ( et håndspejl )op foran ansigtet.
Drej så spejl 2 ind mod spejl 1, så du kan se dit øre i spejl 2. Hav god tålmodighed og vær grundig.

Vi isætter altid en lille rund ring, hvor der ingen fare er for, at man taber den eller dele deraf. Når piercingen er helet, kan den skiftes til hvad du ønsker. Om det er en ring eller en buet stav, er helt dit eget valg. Vi vil selvfølgelig altid være behjælpelig med rådgivning.

piercing smykker til Daith her

daith piercing migræne aalborg

Daith piercing mod migræne og smerter

error: Content is protected !!