Cazzoo-piercing info

Korset piercinger

Korset piercinger

Definition: Korset piercinger er præcis, hvad det lyder som to parallelle rækker af piercinger, der er forbundet med en snor eller bånd på kryds og tværs mønster. Der simulerer udseendet af et virkeligt korset.

Mens det typisk er gjort på bagsiden, kan det også ske på armen, benet eller en række andre steder på kroppen.

Hvor mange piercinger og hvor langt de er fra hinanden er simpelthen et spørgsmål om valg.

På grund af deres tendens til at afvise og det faktum, at hele flere piercinger på én gang, er temmelig stressende for kroppen.

Sså vælger de fleste mennesker at bære korset piercinger midlertidigt, til en særlig lejlighed eller begivenhed, såsom en tatovering konvention.

Efter begivenheden er overstået, fjernes piercingerne og hullerne heler op.

Da de kun er i huden i et par dage, vil der normalt ikke være meget ardannelse som følge heraf, og korsettet kan blive piercet igen efter nogle uger eller måneder.

Men hvis du ønsker at have en korset piercing der er permanent, er den første tommelfingerregel IKKE at bruge CBR smykker.

Presset på huden, som ringene skabe, især gennem bevægelse og det træk en snor vil give. Når ringene forbindes, er ikke godt for healing og vil helt sikkert få ringene til at migrere og afvises.

I stedet er det, en såkaldte slave barbells eller doorknockers der skal anvendes, som er en stav med en ring i den ene eller begge kugleender.

På den måde, når båndet er ført igennem ringene, er spændingen på staven. Ikke ringene, og det giver piercinger en bedre chance for at hele uden migration og afvisning.

Der er altid en risiko, men i det mindste odds er i din favør.

Korset piercinger

Korset Piercinger bør kun udføres af en højt kvalificeret piercer.

Kunden skal have en høj smertetærskel, fordi det ikke er en nem piercing proces at sidde igennem.

Healing vil tage mindst 12 uger

Related posts

error: Content is protected !!