Cazzoo-piercing info

Tungepiercing info

Tungepiercing info

Gør det ondt ?

Den tunge piercing anses (af de fleste, der har haft det gjort) for at være den mindst smertefulde piercing. Det er meget mindre smertefuldt end at bide tungen Det er lidt ubehageligt for et par dage efter, men du kan stadig tale og spise normalt.

Hvor lang tid tager det at helbrede ?

Det kan tage 3 – 4 uger til fuldt ud at helbrede. Det er en af de hurtigste healing piercinger. Hævelse varer normalt de første 10 – 14 dage

Kan jeg tale, mens dette er healing?

Det trick til at kunne tale normalt med denne piercing, er at ignorere det.
Når du først får dette, er dit instinkt vil være at forsøge at holde fast i det, når du taler (ligesom når du har hårdt slik i munden), dette er hvad der gør taler vanskelig. Bare lad det gå (det skal ingen steder), og du vil opdage, at du kan tale fint

Hvad skal jeg undgå mens healing ?

Du bør undgå alkohol i mindst de første to uger. Fordi din tunge allerede vil blive hævet den inflammatoriske virkninger af alkohol kan være farligt.Rygning er tilladt, men jo mere du ryger den langsommere det vil helbrede, så jo mere du kan skære ned jo hurtigere vil du helbrede. og forsøge at drikke masser af vand, især efter rygning.
Det er også klogt at undgå våde kys og oralsex i helingsperioden. Det er et åbent sår i munden.

Hvad kan jeg gøre for at undgå at beskadige mine tænder ?

Du vil helt sikkert størrelse ned på længden af den barbell efter den første hævelse. Den størrelse, du er gennemboret med i første omgang er længere at modtage for den hævelse. Dog kan denne længde være farligt for dine tænder hvis de er slidte lang sigt. Ikke alene er det lettere at bide på grund af dens længde, også det kan gøre skade under hvile på grund af pres fra bunden bold på dit tandkød.Og den nemmeste måde at undgå tænderne skade er ikke at lege med det. Må ikke bide den eller klikke den mod tænderne.

Tungepiercing info

Related posts

error: Content is protected !!