Cazzoo piercing smykker info

Smelly gelly til piercing og stretch smykker

Smelly gelly til piercing og stretch smykker

Smelly gelly til piercing og stretch smykker. Recovery smelly gelly er en balsam udviklet til at hjælpe piercinger forblive sunde og rene. Den indeholder naturlige blødgørende der fugter og blødgør huden og beroligende æteriske olier. Der reducerer rødme, kløe og irritation. Smelly gelly til piercing og stretch smykker.

Smelly gelly til piercing og stretch smykker

Denne blanding af naturlige ingredienser indeholder antimikrobielle og anti-inflammatoriske egenskaber, og kombineret med rensende og deodoriserende virkninger med denne formel.

Recovery Smelly Gelly fungerer også som en helbredende produkt, der vil lindre nyligt stretchet hud. Det er også fantastisk til brug på helet stretchet piercinger til at holde huden sund og som et smøremiddel, når du indsætter større smykker.

Specifikationer: Størrelse: 8,5 g
Til brug på helede piercinger samt nyligt udvidet piercinger.
Holder piercinger sundt og rent med naturlige blødgørende og beroligende æteriske olier . Antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber med rensende og deodoriserende virkning.

Vejledning:
Med rene hænder, fjerne og rense dine smykker og piercing som anvist af din piercer. Påfør Smelly Gelly på fingerspidserne, og massere det ind i dit piercinghul.
Påfør et tyndt lag af Smelly Gelly til dine smykker og isæt.

Inhold:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cera Microcristallina Wax, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cera Alba Beeswax, Ozokerite, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil.
Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Syzygium Aromaticum (Clove) Bud Oil.

Fjern lugten fra din piercing.

SMELLY gelly Ildelugtende huller ikke med SMELLY gelly.

SMELLY Gelly er en conditioner. Når det anvendes vil det forhindre lugten af død, i forbindelse med piercinger i op til 15-30 dage, afhængig af personlig hygiejne og kroppens kemi.

SMELLY Gelly er til udvortes brug og må ikke bruges på piercinger i eller gennem munden læber, tunge og kinder.

Smelly gelly til piercing og stretch smykker

Webshop på www.cazzoo-piercing.dk

Piercing butik info

Related posts

error: Content is protected !!